Nota en tarieven

Tandartspraktijk Schilham hanteert de tarieven voor tandheelkundige zorg die de NZa heeft vastgesteld. De NZa is de Nederlandse Zorgautoriteit.

Direct en vooraf inzicht in kosten en vergoeding

U wilt natuurlijk altijd graag weten wat de kosten zijn van een behandeling en wat uw verzekeraar daarvan vergoedt. Wij beschikken over de mogelijkheid om u daar bij ons op de praktijk direct inzicht in te geven. Tandartspraktijk Schilham maakt hiervoor gebruik van het programma Pien Support. U heeft inzage in uw eventueel nog resterende eigen bijdrage voor het lopende jaar én in de hoogte van de vergoeding van uw zorgverzekeraar. Zo komt u nooit voor verrassingen komt te staan.

Tarieven en vergoedingen

Op de website ALLES OVER HET GEBIT van de KNMT leest u algemene informatie over de hoogte van de TARIEVEN EN VERGOEDINGEN voor tandheelkundige zorg.

Materiaal- en techniekkosten

Bij bepaalde tandheelkundige behandelingen is sprake van bijkomende kosten voor materiaal en techniek. Door op de PDF te klikken hieronder kunt u een lijst raadplegen van de meest voorkomende materiaal- en techniekkosten in onze praktijk. Omdat iedere patiënt en behandeling uniek zijn, geldt dat de vermelde prijzen indicatief zijn. Bepalend is de vooraf met u gemaakte begroting, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Het overzicht geeft wel een goede indicatie van de te verwachten bijkomende kosten bij een bepaalde behandeling.

Prijslijst materiaal- en techniekkosten 2018 (indicatief)
Prijslijst materiaal- en techniekkosten 2018

Vragen over uw nota?

U ontvangt de nota van Tandartspraktijk Schilham via INFOMEDICS. Op de website van INFOMEDICS kunt u door het invoeren van het factuurnummer informatie inwinnen over de status van uw betaling of openstaande rekening. Raadpleeg de BETALINGSVOORWAARDEN. Nota's dienen altijd binnen 30 dagen te worden betaald.

U kunt de Servicedesk Patiënten van INFOMEDICS bereiken via telefoonnummer 036 - 2031900. Voor dit telefoonnummer betaalt u enkel uw gebruikelijke belkosten.