Nota en tarieven

Tandartspraktijk Schilham hanteert de tarieven voor tandheelkundige zorg die de NZa heeft vastgesteld. De NZa is de Nederlandse Zorgautoriteit.

Direct en vooraf inzicht in kosten en vergoeding

U wilt natuurlijk altijd graag weten wat de kosten zijn van een behandeling en wat uw verzekeraar daarvan vergoedt. Wij beschikken over de mogelijkheid om u daar bij ons op de praktijk direct inzicht in te geven. Tandartspraktijk Schilham maakt hiervoor gebruik van het programma Pien Support. U heeft inzage in uw eventueel nog resterende eigen bijdrage voor het lopende jaar én in de hoogte van de vergoeding van uw zorgverzekeraar. Zo komt u nooit voor verrassingen komt te staan.

Tarieven en vergoedingen

Op de website ALLES OVER HET GEBIT van de KNMT leest u algemene informatie over de hoogte van de TARIEVEN EN VERGOEDINGEN voor tandheelkundige zorg.

Materiaal- en techniekkosten

Bij bepaalde tandheelkundige behandelingen is sprake van bijkomende kosten voor materiaal en techniek. Door op de PDF te klikken hieronder kunt u een lijst raadplegen van de meest voorkomende materiaal- en techniekkosten in onze praktijk. Omdat iedere patiënt en behandeling uniek zijn, geldt dat de vermelde prijzen indicatief zijn. Bepalend is de vooraf met u gemaakte begroting, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Het overzicht geeft wel een goede indicatie van de te verwachten bijkomende kosten bij een bepaalde behandeling.

Prijslijst materiaal- en techniekkosten 2018 (indicatief)
Prijslijst materiaal- en techniekkosten 2018

 

Vragen over uw nota?

Nota 2020 via e-mail en sms

Per 1 januari 2020 ontvangt u de nota van Tandartspraktijk Schilham digitaal via INFOMEDICS (of per post als u die voorkeur heeft gemeld aan ons). Per e-mail stuurt Infomedics u een bericht dat uw nota klaar staat. U kunt uw nota inzien en downloaden met de link in de e-mail en de code die u per sms krijgt toegestuurd op uw mobiele telefoon.

Op de website van INFOMEDICS kunt u door het invoeren van het factuurnummer informatie inwinnen over de status van uw betaling of openstaande rekening. Raadpleeg de BETALINGSVOORWAARDEN. Nota's dienen altijd binnen 30 dagen te worden betaald.

Nieuwe betaalopties

U kunt uw nota direct betalen op de website van Infomedics met iDEAL of op een door uzelf gekozen betaalwijze.

U kon altijd al een betalingsregeling treffen, als u een nota niet in één keer kon betalen. Lees hierover KAN IK BETALEN IN TERMIJNEN op de website van Infomedics.

Nieuw is dat Infomedics nu ook de mogelijkheid biedt om een lening af te sluiten, als u de betaling van hoge kosten over een langere periode wilt spreiden. Lees meer over het INFOMEDICS BETAALPLAN.

U kunt de Servicedesk Patiënten van INFOMEDICS bereiken via telefoonnummer 036 - 20 31 900. Voor dit telefoonnummer betaalt u enkel uw gebruikelijke belkosten.