Disclaimer

Tandartspraktijk Schilham doet er alles aan om de inhoud van deze website zo correct en actueel mogelijk te houden. U kunt echter nimmer rechten ontlenen aan de inhoud van deze website. Uitsluitend persoonlijke, mondeling en/of schriftelijk met u gemaakte afspraken zijn bindend.

De verwijzingen op deze website naar websites van derden zijn bedoeld als service aan u als bezoeker. Tandartspraktijk Schilham is niet verantwoordelijk voor de inhoud en actualiteit van de websites van derden.

Wij kunnen bezoekersgegevens en statistieken van deze website geanonimiseerd aflezen en gebruiken om de website te verbeteren.

Voor het delen van webpagina's op social media maken wij gebruik van het programma Hupso Share Buttons. Op de WEBSITE VAN HUPSO kunt u lezen onder welk privacybeleid het gebruik van dit programma valt en welke gegevens van bezoekers kunnen worden verzameld. Wilt u niet dat uw bezoekersgegevens worden gebruikt door Hupso en aan Hupso gelieerde partners, gebruik dan een programma als GHOSTERY waarmee u op onze maar ook op elke andere website die u bezoekt, controleert welke gegevens worden verzameld en welke daarvan u wenst te blokkeren.