ACTUEEL

Wij gaan verhuizen!

Geachte patiënt,

Na bijna 30 jaar met veel plezier in onze ‘TANDARTSPRAKTIJK SCHILHAM’ aan de Duinweg gewerkt te hebben, is het tijd voor een nieuwe stap.

Met ingang van 1 januari 2021 zullen wij onze praktijk voortzetten in samenwerking met en bij onze zeer gewaardeerde collega’s van tandartspraktijk ‘MONDZORG HUIZEN’, waar wij al jaren een zeer goede band mee hebben. Bij velen van u zal deze praktijk dan ook al bekend zijn, aangezien collega Chris de Virgiliis veel implantaten geplaatst heeft bij veel patiënten van ons.

 

Foto: Met onze nieuwe collega's tandarts-implantoloog Christiaan de Virgiliis (l) en tandarts Paul van der Kley (r)

Een groot voordeel van deze overgang is onder meer dat er meerdere disciplines onder één dak zitten. Er zijn bijvoorbeeld meerdere mondhygiënistes en preventie-assistentes aanwezig, maar ook een implantoloog, een prothetica en een tandarts voor orthodontie. Daarbij zijn er meerdere tandartsen werkzaam, ook in de avonduren, waardoor uw tandheelkundige zorg meer gewaarborgd is. Kortom, wij denken dat het ook in uw voordeel is om deze overstap te maken. Wij hopen u dan ook in het nieuwe jaar op onze nieuwe locatie te mogen ontvangen!

Indien u al een afspraak bij ons heeft staan in 2021, dan zal deze zonder tegenbericht gewoon doorgang vinden op de nieuwe locatie. Tot en met 31 december zal alle communicatie nog op de oude manier gaan. Vanaf 1 januari kunt u
onderstaande contactgegevens gebruiken.

Houd onze website in de gaten, daar vindt u steeds de meeste actuele informatie op de pagina ACTUEEL.

Met hartelijke groet,

Daniëlle en Wout Jan Schilham
9 oktober 2020

Per 1 januari 2021:
Mondzorg Huizen
Huizermaatweg 360
1276 LK Huizen
T 035 - 526 22 45
E info@mondzorghuizen.nl
Website Mondzorg Huizen
GOOGLE MAPS

Corona maatregelen

Coronavirus: kun je weer gewoon terecht bij tandartspraktijk Schilham?

Huizen, december 2020

Wij hebben de afgelopen weken onze dienstverlening aangepast. Tot voor kort waren wij slechts geopend voor het verlenen van spoedeisende hulp. Daarnaast is er hard gewerkt om onze praktijk voor te bereiden op de anderhalvemetersamenleving. Het is nu dan ook weer mogelijk om de reguliere zorg geleidelijk op te starten.

Weer geopend

We zijn met ingang van dinsdag 28 april 2020 weer geopend op onze normale openingstijden voor patiënten van wie we er vrijwel zeker van kunnen zijn dat zij gezond zijn.

Hoe maak je een afspraak?

Je zult eerst moeten bellen en dan volgt er een aantal gezondheidsvragen. Daarna kan er pas een afspraak worden gemaakt. Als die niet op dezelfde dag is, zal kort voor je afspraak nogmaals naar je gezondheid worden gevraagd.

Check onze opbeltijden

Gaat mijn geplande afspraak door?

We benaderen iedereen die al een afspraak heeft staan de komende tijd om te informeren of de afspraak wél of níet door kan gaan. Zelf bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Anderhalve meter

Een overvolle wachtkamer is door de 1,5 meter afstand-regel verleden tijd. Kom ook niet (veel) te vroeg voor je afspraak, de kans is groot dat je dan buiten moet wachten. En kom alleen, indien strikt noodzakelijk mag er één ouder of begeleider mee.

Welke behandelingen worden weer uitgevoerd?

In principe kunnen alle behandelingen worden uitgevoerd. Echter door de aanvullende hygiëne maatregelen zullen we extra ruimte moeten maken in de agenda. En de meest urgente behandelingen hebben voorrang. Daardoor zal het voorkomen dat andere afspraken/behandelingen uitgesteld worden.

Hoe zit het met de veiligheid?

Mondzorgpraktijken voldeden altijd al aan de hoogste hygiënestandaarden: mondkapjes gebruiken, handen desinfecteren en het schoonmaken van instrumenten zit in de natuur van mondzorgverleners. In de behandelkamer zal je geen veranderingen zien. Wel zul je merken dat je bij het betreden van de praktijk gevraagd wordt je handen te desinfecteren. En daarna nergens meer aan te zitten. Kranten en tijdschriften zijn al weggelegd, nu nog proberen ook van je telefoon af te blijven...

Graag handen desinfecteren voor binnenkomst!

En door de gezondheidsvragen die vooraf gesteld worden, zullen patiënten met klachten die lijken op Corona niet bij ons in de praktijk aanwezig zijn.

Heb je een probleem in je mond?

Heb je kiespijn of voel je iets in je mond? Blijf er niet mee doorlopen, maar bel gewoon op. Doe dat bij pijn wel meteen 's morgens vroeg. Zo heb je de grootste kans dat je dezelfde dag nog kan worden geholpen.

En wat als je verkouden bent of koorts hebt?

In het nieuwe normaal blijf je dan thuis. Bel je afspraak af en neem weer contact op als je minimaal 24 uur klachtenvrij bent. Heb je pijn in je mond? Bel ons gewoon. Er is een landelijk netwerk opgezet van tandartsen die zelfs coronapatiënten veilig kunnen behandelen. Dus iedereen met pijnklachten wordt geholpen.

Afstand houden blijft van belang

Vermijd zo veel mogelijk sociale contacten en houd anders minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. En, pas je die andere simpele regels nog toe?

  1. Schud geen handen
  2. Was je handen regelmatig met zeep; ook goed tussen je vingers. Reinigen met desinfecterende gel is ook prima
  3. Raak je ogen, mond en neus zo min mogelijk aan
  4. Nies of hoest in je elleboog of gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct daarna weg

Publieksinformatienummer

De meest recente informatie over het coronavirus staat op de site van het RIVM en van de Rijksoverheid. Met vragen over het coronavirus kan iedereen ook terecht bij het publieksinformatienummer 0800-1351.

Bron:
Alles over het gebit.nl